Ensimmäisen puoliajan kaahailu kostautui

28.1.2018

Musa nappasi helposti 2-5 numeroilla pisteet itselleen

Lauantain otteluun Nokian naiset olivat saaneet vieraiksi MuSan Porista. Edellisvkl:n tuplapelit olivat jättäneet jälkensä Nokian pelaajiin, mutta jalkeille saatiin kuitenkin riittävästi pelaajia enemmän tai vähemmän pelikunnossa olevia. Vieraat lähtivät heti otteluun alkuun hyvällä sykkeellä eikä kotijoukkue päässyt vauhtiin mukaan. Kentällä nähtiin todella sekavasti ryntäilleitä pelaajia ja prässin ajoitus oli pahasti pielessä. Käytännössä ottelua pelattiin yhteen päähän ja tämä näkyikin pian tulostaululla. Ensimmäisen kahdeksan ja puolen minuutin aikana vieraat iskivät pallon verkkoon viidesti. Maalit syntyivät enemmän ja vähemmän heikon puolustuspelaamisen seurauksena.0-5 tilanteessa kotijoukkue otti aikalisän ja saikin pelinsä parempiin uomiin ja vieraiden maalinteon tyrehdytettyä. Puoliajalta lähdettiin pelaamaan uuta peliä ja hakemaan jälleen uskoa omaan tekemiseen ja tämä onnistuikin. Nokia rakenteli heti puoliajan alkuun tilanteita toisensa perään, mutta maaliin asti pallo ei löytänyt tietään, kunnes ajassa 34.20 onnistui Viren nostamaan pallon maassa maanneen porilaisvahdin yli maaliin. Syötön tarjoili Sini Sulonen. Tilannetta edelsi maukas maalipaikka. Heti perään viidentoistasekunnin päästä kavensi Lehtonen lukemiksi 2-5. Harmi kyllä lisämaaleja ei enää nähty. Vieraiden virhetili täyttyi hyvissä ajoin ajassa 32.31 ja kotijoukkue pyrki hyödyntämään tätä päästäkseen kympeille,mutta tässä vaiheessa muuttuikin jälleen kerran tuomareiden vihellyslinja eikä virheitä enää vihelletty vieraille. Ja kun kotijoukkueen virhetili tuli täyteen ajassa 36.30 loppui vihellykset siihen, vaikka molempien otteissa olisi selkeästi ollut vara rokottaa pariinkin otteeseen. Ottelu päättyi lukemiin 2-5. Nokian parhaana palkittiin maalissa urakoinut Emiilia Syvänen. Positiivista oli kotijoukkueen huima parannus toiselle puoliajalle ja sen 2-0 voittaminen. Mutta voittoon tarvittaisiin ehjä 40 minuuttinen, joten sitä lähdetään seuraavan kerran metsästämään kahden viikon kuluttia GFT:n vieraaksi Espooseen 10.2.

2:06 0-1

2:30 0-2

4:25 0-3

7:17 0-4