Harrastefutis

Tällä hetkellä nuorten "harrasteryhmä" on tauolla. Innokkaat pistäkää tietonne tulemaan meille, niin saadaan lähetettyä tietoa, kun homma alkaa.

Uutta harrasteryhmää nuorille ollaan perustamassa syksyn 2017 aikana!

FC Nokian perustamisesta lähtien seurassa on ollut aikuisille naisten harrastejoukkue, jossa ei lajitaitoja kysellä. Riittää, kun on innokas ja haluaa liikkua hyvässä porukassa. Eduksi toki on liikuntatausta ja plussa palloilutausta :)

Kustannukset harrasteryhmillä pyritään pitämään mahdollisimman matalina. Tämän mahdollistaa mm. se, että porukka ei osallistu kilpailullisiin sarjoihin, jolloin ei synny kalliita tuomarimaksuja ja matkakuluja.

Harrasteryhmät määrittävät oman toimintansa pääasiassa itse ja siitä muodostuu sen mukaista kivaa palloilua, jossa jokaiselle riittää onnistumisen elämyksiä.

Alle 15-vuotiaille seura tarjoaa myös mahdollisuuden kilpailulliseen toimintaan sekä harrasteluun. Tämä toteutetaan kuitenkin oman ikäluokan joukkueissa, joissa huomioidaan eri tasoisten pelaajanalkujen omat toiveet harrastuksen suhteen.

Tule rohkeasti mukaan iloisen liikunnan pariin!

yli 14-vuotiaat Harrastejoukkue/aikuiset

Lisätiedot Kimmo Sulonen p. 040 70 34341