B tytöt

Kauden 2024 FC Nokian B ikäisten joukkueen jalkapallossa sekä futsalissa muodostavat 08/07/06 ikäluokan pelaajat.

Kaudella 2024 pelaamme T18 Ykköstä ja kakkosta!

Harjoittelulla tähdätään luomaan seuran arvojen mukaista aktiivista joukkuepelaajaa. B ikäisellä ryhmällä pelataan sekä harjoitellaan futsalia ja jalkapalloa. Ryhmästä muodostuu erilaisia peliryhmiä, niin että kaikille tulee riittävästi haasteita ja peliaikaa.

Harjoittelemme säännöllisesti. Jokaisella pelaajalla on mahdollisuus kehittyä kohti omaa huippuaan meidän iloisessa joukkueessa.

Kesällä pelaamme jalkapalloa ja talvella futsalia palloliiton sarjoissa.  Pelaamme mielellämme harjoitusotteluita naapuriseurojen kanssa. Mikäli sinulla on joukkue joka tarvitsee harjoitusotteluita niin olethan rohkeasti yhteydessä joukkueemme toimihenkilöihin.

Harjoittelemme läpi kauden jalkapalloa, joka on mahdollista Menkalan lämmitettävän tekonurmen ansiosta. Harjoittelussamme emme unohda tärkeitä fyysisten ominaisuuksien kehittämistä ja voimaharjoittelun toteutamme kuntosaliolosuhteissa.  Näin pyrimme tuottamaan mahdollisimman monipuolisia sekä taitavia jalkapallon ja futsalin pelaajia.

Joukkueeseemme mahtuu aina uusia pelaajia. Jos tulevien kausien joukkue on vielä avoinna niin ota yhteyttä valmennukseen. Tätä kautta pääset tutustumaan meidän joukkueen toimintaan harjoituksissa. Tule mukaan kokeilemaan, otamme uudet kokeneet ja aloittelevammat pelaajat mielellämme mukaan oppimaan jalkapalloa ja futsalia sekä joukkuepelaamisen hienouksia.

 

Ilmoittautua voi harjoituksissa tai ottamalla yhteyttä joukkueen toimihenkilöihin.

 

Joukkueen johdosta ja valmennuksesta vastaavat :

Maria Roppola, joukkueenjohtaja, 050 505 2290, maria.roppola@gmail.com

Merja Jalasto, vastuuvalmentaja, 0400 999 252, merja.jalasto@gmail.com ( Uefa B)