Seura

FC Nokia on nais- ja tyttöjalkapalloon sekä futsaliin erikoistunut seura.  Seura perustettiin tammikuussa vuonna 2004 ja sai jo samana vuonna Hämeen piirin palkinnon nais- ja tyttöjalkapalloilun kehittämisestä ja aktiivisesta juniorityöstä.

Seuran tarkoitus

Seuran tarkoituksena on edistää jäsentensä liikunta- ja urheiluharrastusta, erityisesti jalkapalloilua, tavoitteena on ruumiillisen ja henkisen hyvinvoinnin edistäminen sekä urheilullinen hauskanpito.

Toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet.

Toiminnassa kunnioitetaan ympäristön ja luonnon asettamia vaatimuksia sekä tasa-arvon toteutumista.

Seura tarjoaa jäsenilleen:

- kilpailutoimintaa, kunto- ja muuta terveysliikuntaa

– harjoitus-, koulutus- ja valmennustoimintaa

– sosiaalisesti kehittävää kasvatustoimintaa

– tiedotus- ja valistustoimintaa

– mahdollisuuden hankkia seuran välityksellä urheiluvälineitä ja – asusteita

Seurassamme noudatetaan Suomen Palloliiton "kaikki pelaa strategiaa" ja antaa näin kaikille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa.

Edustusjoukkueemme pelaa valtakunnallista naisten Kakkosta, B--tytöt ikäluokkansa Ykköstä sekä C15 ttytöt Tre-Tku-Satakunta-akselin Alueliigaa. Muut - nuoremmat - tyttöjoukkueet pelaavat Tampereen piirin piirisarjoissa.

Futsalissa naisten edustusjoukkue pelaa Futsal-Liigaa. B,- C- ja D-tytöt pelaavat piirisarjassa.

Joukkueita on 12 jalkapallossa ja 7 futsalissa (nuorimmat ikäluokkapelaajat ovat 2008 syntyneitä ja pallokoulu 09-11) ja Palloliittoon rekisteröityjä pelaajia oli viime vuonna n. 290