Tapaturman tai vahingon sattuessa

Vakuutus on pakollinen kaikilla lapsilla ja nuorilla riippumatta siitä, pelaako pelaaja nuorten tai aikuisten otteluita. Kolmosessa ja alempana pelaaville suositellaan tapaturmavakuutuksen ottamista, jolla pelaajille taataan loukkaantumistapauksissa asianmukainen hoito viivytyksettä. Jokainen voi ja saa luonnollisesti edelleen valita, mistä vakuutusturvansa ottaa. Junioreissa vakuutus siis edellytetään, aikuisille sitä suositellaan.


Vakuutustodistuksia pelaajan omasta vakuutuksesta ei enää toimiteta piiriin/liittoon, vaan pelaajan omasta vakuutuksesta ilmoitetaan etukäteen joukkueenjohtajalle täyttämällä alla oleva vakuutustodistus.

VakuutustodistusVAHINKOTILANTEESSA:

 

SOITA SUORAAN NUMEROON:   TERVEYSHELPPI 0206 1000

 

TerveysHelppi-puhelinpalvelussa puheluihin vastaavat terveydenhuollon ammattilaiset, sairaanhoitajat ja laajan kokemuksen omaavat lähihoitajat, joka päivä klo 7-23.

TerveysHelppi-puhelinpalvelu on myös osa LähiTapiolan asiakkaiden korvauspalvelua, eli korvauskäsittely ja suoralaskutus hoituu samalla puhelulla.

TerveysHelppiläiset ohjaavat mahdollisimman nopeasti oikeaan hoitoon lähelle.

Puhelun aikana hoitaja kuuntelee ja arvioi asiakkaan tilanteen ja neuvoo asiakasta mm. hoidon tarpeen suhteen sekä tarkistaa vakuutusturvan ja arvioi alustavasti asiakkaan vakuutuksen korvattavuutta kyseisessä tilanteessa. Lisäksi hän neuvoo asiakkaalle tilanteeseen sopivan ammattilaisen ja varaa hänelle ajan. Mikäli konsultaatioihin tarvitaan apua, TerveysHelpin tukena on päivystävä lääkäri.


- lisätietoja saat vas.linkistä Urheilijaturva