Naisten Ykkösessä kotipelistä piste

9.12.2021

FC Nokia/2- PiPS 5-5

Sunnuntaina pelattiin Harjuniityn hallissa vuorostaa Ykköstä, kun FC Nokia kohtasi PiPS:n. Ottelu ei taaskaan saanut kotijoukkueen osalta ihan parasta mahdollista alkua ja vieraat olivat nälkäisempiä maalinteossa karaten jo 0-4 johtoon. Nokian pelaamista vaikeutti hieman tuomareiden yksipuolinen virhenäkemys, sillä vain Nokian pelaajat olivat rikkovana osapuolena jopa silloin kun he kuljettivat palloa ja vastustaja sen riisti kyseenalaisin keinoin. Ensimmäinen puoliaika oli loppumaisillaan, kun vierasjoukkueen virhetili oli edelleen nollilla ja Nokialla niin täysi, että palloa vietiin kympille. Yhtä kaikki Nokia jatkoi sitkeää pelaamistaan ja otti iskut vastaan. 

Puoliajan viimeisen minuutin aikana ottelussa nähtiin neljä maalia, joista kotijoukkue teki kolme. Tauolle mentiin vieraiden 3-5 johdossa. Kotijoukkue jatkoi hyviä otteitaan ja kavensi tilanteeksi 4-5 heti muutaman minuutin pelaamisen jälkeen. Ottelun viimeinen maali merkattiin myös Nokian nimiin, kun ajassa 32:46 Pyykkönen laukoi pallon verkkoon. Tämän jälkeen ei osuttu enää maalitolppia lähemmäs ja näin ottelu päättyi pistejakoon. Hieno nousu neljän maalin takaa tasoihin eikä voittokaan ollut tänään kaukana. Kaikista vaikeuksista huolimatta pelaajien pää pysyi kylmänä ja keskittyminen itse asiassa. 

Seuraavan kerran nokialaiset taistelevat pisteistä Naisten Ykkösessä sunnuntaina 12.12 Mikkelissä PU-62:n vieraana. 

 

Nokian parhaana palkittiin ensimmäisen Naisten Ykkösen pelinsä pelannut Essi Ikonen ja nälkäisimpänä Lena Ojala.

Kokoonpano: Johanna Salonen, Julia Lahnajärvi, Essi Ikonen, Aura Mäkinen, Jenna Koskinen, Tilda Pyykkönen, Salla Pere, Lena Ojala, Niina Klaavu, Milja Puntalo.