2016 syntyneiden tyttöjen ikäkausitoiminta alkaa

19.1.2023

Olemme perustamassa 2016 syntyneille tytöille omaa joukkuetta kevättalven ja kevään 2023 aikana. Nyt on hyvä hetki ilmoittautua mukaan toimintaan!

Nyt on aika uudelle joukkueelle. 2016 syntyneiden tyttöjen ikäkausitoiminta alkaa ja tälle ikäluokalle perustetaan oma joukkue, joka toimii ympärivuoden.

Tule mukaan mahtavan, mukaansatempaavan ja monipuolisen lajin pariin. Liikunnan iloa ja kavereita!

Voit ilmoittautua mukaan joukkueeseen uudet pelaajat lomakkeella. Näin saat tietoa, koska varsinainen toiminta käynnistyy!

Kausimaksu n. 220,-

sisältää:

• varustepaketti: treenipaita, pelipaita (nimellä ja numerolla), shortsit, sukat, pitkäh. lämmittelypaita

• pallo

• harrastepassi ja vakuutus

• seuramaksu (sis mm.hallinnollisia kuluja,  sali- ja kenttämaksut (ei lämmitettävää kenttää), harjoitusvälineet, ohjatut harjoitukset, jäsenmaksun, muistomitalin)

Lisäksi kuluja saattaa tulla, jos joukkue päättää osallistua esim. turnauksiin. Näistä joukkue saa päättää itse toiminnan alkaessa.

Ilmoittautuminen ei ole sitova.

Jos epäilet harrastuksen kiinnostavuutta, voit muutaman kerran käydä kokeilemassa maksutta.

Lisäkuluja tulee omien varusteiden hankinnasta, kuten nappikset ja säärisuojat, näitä ei toki tarvitse heti ensimmäisillä kerroilla olla.

Toimiva joukkue tarvitsee tuekseen innostuneita vanhempia - ohjaajiksi, valmentajiksi, joukkueenjohtajiksi, huoltajiksi, rahastonhoitajiksi jne...

Voit ilmoittaa mahdollisuudesta toimia joukkueessa yhtenä aikuisena ilmoittautumisen yhteydessä.

Seuralla on tukihenkilö eli tutor joka auttaa joukkuetta sen alkutaipaleella.

Jos jokin jäi askarruttamaan, voit kysellä lisää:

fcnokia1@gmail.com

p. 040 7034341 / Kimmo Sulonen

p. 0400 999 252 / Merja Jalasto

Ota myös seurantaa FC Nokia facebookissa sekä Instagramissa. Seuran sekä eri joukkueiden tilejä löydät kirjoittamalla hakukenttään FC Nokia.