7 pelaajaa Helmari-lopputurnaukseen Eerikkilään

23.7.2020

Palloliiton Aluevalmentajat ovat valinneet 7 pelaajaa FC Nokian -05 tyttöjen joukkueesta Helmari-lopputurnaukseen Läntisen Alueen joukkueisiin.

FC Nokiaa edustavat tapahtumassa Essi Ikonen, Isabella Nisula, Jenna Koskinen, Janeli Lumiste, Erica Nikkilä, Milja Puntalo ja Tilda Pyykkönen.

 

Kesän Helmariturnaus on yksi Palloliiton futiskesän huippuhetkiä. Kohokohta, näytön paikka. Paljon kohtaamisia ja intohimoisten futisihmisten keskusteluja Eerikkilässä on luvassa. Tänä vuonna Helmariturnaukseen osallistuvat pelaajat ovat syntyneet pääosin 2005.

Helmariturnaus on tärkeä pelaajatarkkailutapahtuma, josta käynnistyy kyseisen ikäluokan alue- ja maajoukkuetoiminta.

Pelaajat turnaukseen valitaan Palloliiton tyttöjen aluevalmentajien toimesta, pelaajatarkkailun perusteella. Eerikkilään saapuu alueellisesti jaettuna kymmenen joukkueellista pelaajia. Myös Helmariturnauksen joukkueiden valmentajat ovat aluevalmentajien valitsemia. Tapahtuma on laaja-alainen koulutus- ja oppimistapahtuma, huippuolosuhteissa.

Reppuun pelaajilta tapahtumasta tulee jäämään pelien lisäksi tietoa omasta osaamisesta sekä sen vertaamista muihin, saman ikäluokan, pelaajiin. Tapahtuman aikana käydään läpi kansainvälisen pelin vaatimuksia niin teknis-taktisen, fyysisen kuin henkisenkin puolen näkökulmasta. Pelaajat kuulevat myös maajoukkuetoiminnan startista. 2005 -syntyneiden varsinainen maajoukkuetoiminta alkaa syksyllä.

Lisää tietoa tapahtumasta alla olevasta linkistä:

https://www.palloliitto.fi/maajoukkueet/tytot/helmariturnaus