Kesän jalkapallokauden palkitut - T09 joukkue vuoden joukkueeksi

18.12.2020

Vuoden toimihenkilö: Janina Rosenberg Vuoden valmentaja: Merja Jalasto Vuoden tyttöpelaaja: Ella Saranpää Vuoden naispelaaja: Emmi Kortesmaa

Palkittavat ( erikoispalkinnot ) kaudella 2020:

 

Vuoden naispelaaja   / kiertopalkinto   ( palkinto + muistopytty)

Emmi Kortesmaa

Nuoresta iästään huolimatta kantanut vastuun jo usean vuoden ajan edustusjoukkueen puolustuksen lukkona. Pystyy omilla torjunnoillaan auttamaan joukkueensa voittoon ja jaksaa tsempata myös muita venymään parhaimpaansa. Tukee myös nuorempiaan kehittymään maalivahdin uralla. 

 

Vuoden tyttöpelaaja   / kiertopalkinto   ( palkinto + muistopytty)

Ella Saranpää

Aktiivinen ja tunnollinen harjoittelija, joka tekee paljon töitä kehittymisensä eteen myös harjoitusten ulkopuolella. Omaa urheilulliset elämäntavat ja janoaa oppia aina lisää. Kauden aikana vakiinnutti paikkansa edustuksen avauskokoonpanossa. Aktiivinen nuori myös muussa seuratoiminnassa.

 

Vuoden tulokas pelaaja / kiertopalkinto   ( palkinto + muistopytty)          

Erica Nikkilä

 • Oman joukkueen tukipilari.
 • Aktiivinen harjoittelija, jolla myös arvostus omien pelikavereiden silmissä
 • Mukana myös SPL Helmari-lopputurnauksessa
 • Pelasi myös pari ottelua naisten edustusjoukkueessa

 

Vuoden lupaava pelaaja / kiertopalkinto (8v8-pelaaja)  ( palkinto + muistopytty)              

Iida Kallio

 • Oman joukkueen tukipilari.
 • Arvostettu pelaaja omassa ikäluokassa, kuin myös vanhemmissa ikäluokissa, jossa pääsi kokeilemaan taitojaan
 • Antaa aina kaikkensa niin peleissä kuin treeneissä, vaatii paljon (joskus ehkä liikaakin) itseltään ja muilta, ei kaihda koviakaan kaksinkamppailuja

 

Vuoden valmentaja / kiertopalkinto  ( palkinto + muistopytty)                              

Merja Jalasto

 • aktiivisesti osallistunut lajiliittojen valmentajakoulutukseen sekä kouluttaa seuran muita valmentajia
 • Haluaa kehittyä ja haastaa itseään valmentajana eri tilanteissa (aik / jun)
 • Toimii yläkoulujen aamutreeni-valmentajana
 • tuonut runsaasti futsal-tuntemusta seuraan

 

Vuoden toimihenkilö / kiertopalkinto   ( palkinto + muistopytty)                               

Janina Rosenberg

 • nuoresta iästä huolimatta - monivuotinen seura-aktiivi, joka häärää useammassa joukkueessa
 • Pelaa, valmentaa, huoltaa – monessa mukana
 • Nuorena henkilönä tuo valmennettaville tytöille konkreettisia vinkkejä pelaajakehitykseen
 • ei säästele omaa vapaa-aikaansa, vaan koko vapaa-aika taitaa mennä kentällä tai sen laidalla pallotellen joko yksin tai halukkaiden kanssa

 

Vuoden joukkue / kiertopalkinto                        

T09-tytöt –”Yhteistyö” toimii -joukkue

 • Toimihenkilö-organisaatio toimii – kukin hoitaa oman tonttinsa (valmennus, joukk.joht., tal.hoitaja)
 • Peliryhmillä (kilpa,haaste,harraste) loistavia saavutuksia valtakunnan turnauksissa ja sarjoissa
 • ikäluokan pelaajat päässeet myös muiden ikäluokkien peleihin mukaan (07,08)
 • Korona-ajan suurimmat kehitykset omatoimiharjoitteluissa – uskomattomia ponnautteluennätyksiä usealla pelaajalla

 

 

Joukkuekohtaiset palkinnot:

 

-14-16 pallokoulu:            Kaikille muistomitalit

 

-13-tytöt (G-tytöt 3 kpl): 

 

Joukkueen taistelija:                        Viena Peräinen

Viena on sekoitus osaamista ja kovaa taistelutahtoa. Hän laittaa kentällä itsensä aina täysillä likoon. Myös Vienan veto on joukkueen parhaita

 

Pelisilmä:                                          Enni Österlund

Enni tietää kentällä hienosti missä olla ja mitä tehdä. Enni osaa löytää tyhjäntilan ja hän ymmärtää eri pelipaikkojen roolit erittäin hyvin. Tekeminen on aina 100 prosentista

 

Innokas ilopilleri:                            Camilla Heinämäki

Camilla on mahtava joukkuekaveri ja aina innokas. Hän luo hyvää henkeä joukkueeseen. Pieni pirteä ja pippurinen jalkapallloilija. Myös taitoa loytyy!

 

-12-tytöt (F-tytöt 3 kpl): 

 

Joukkueen pallotaituri:                   Siina Lius

Siinan tekniikka on huippuluokkaa. Pallo tottelee kovassakin vauhdissa ja vauhtia löytyy. Tiettävästi Siina harjoittelee paljon myös omalla ajalla ja se näkyy taidoissa

 

Harjoittelija:                                    Iida Ylinen

Pelaaja, joka saapuu treeneihin aina hymy huulilla. Harjoittelu on tunnollista ja ahkeraa. Kun valmentaja antaa jonkun uuden vinkin, Iida ottaa sen välittömästi harjoitteluun ja pian homma sujuu kuin valssi.

 

Kehittyjä:                                          Emmi Kinnunen

Emmi on hienosti kuronut teknistä osaamistaan kohti joukkueen kärkeä. Kentällä Emmi noudattaa valmentajan ohjeita ja on varsinainen työmyyrä. Tekeminen ja osaaminen on ollut nousujohteista läpi kauden

 

-11-tytöt (F-tytöt 3 kpl): 

 

Vuoden tulokas:         Opri Tolonen

Opri tuli kesän alusta joukkueeseen ja debytoi saman tien liiga peleissä . Todella nopea, taitava ja taisteleva pelaaja. on alusta asti näyttänyt, että haluaa kehittyä ja onkin aina innokas reeneissä ja ottaa hyvin valmentajien ohjeet vastaan ja sisäistää ne. Opri on myös pidetty joukkuekaveri ja sopeutui heti meidän joukkueeseen.

 

Taistelija:                    Lotta Mäkelä

Lotta ei kentällä luovuta, ei sitten koskaan, vaikka "vähän" sattuisikin johonkin. Omalla päättäväisyydellään ja nopeudella pelastanut monta takaiskua peleissä ja tehnyt maaleja. Kehittynyt huimasti kesän aikana. 

 

Reenaja:                      Ada Lammassaari

Ada on Aktiivisesti koko kesän käynyt reeneissä ja joukkueen muissa tapahtumissa. Ada on aina iloisella mielellä ja kuuntelee ohjeita hienosti ja pyrkii aina tekemään parhaansa. Ada on myös kehittynyt kesän aikana ja se on alkanut näkyä hienosti varsinkin molempien jalkojen käytössä vedoissa ja syötöissä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-10-tytöt (E-tytöt 5 kpl): 

 

VUODEN SYKÄHDYTTÄJÄ:       LOTTA KOSONEN

Lotta on ollut koko vuoden ahkera treenaaja ja aina menossa mukana. Väläytellyt pelikentillä hienoja otteita ja ottanut isompaa roolia myös maalivahdin tontilla. Halutessaan äärimmäisen kova taistelija ja jakanut vastustajille varmasti mustelman, jos toisenkin.

 

VUODEN MAALIVAHTI:             JENNI VIHERSALO

Tämä pelaaja on ollut mukana alusta asti ja pystyy pelaamaan useilla pelipaikoilla. Tämän kauden aikana hänestä on tullut meille erityisen tärkeä kivimuuri maalitolppien välissä. Otti maalivahtina isoja harppauksia tällä kaudella ja piti meitä pystyssä monessa pelissä ja turnauksessa. Puolustuslinja on ajoittain alkanut samaan ohjeita hienosti tältä liimanäpiltä.

 

OMAN TASON NOSTAJA:           ONNA LEINONEN

Tämä tyttö on ollut myös mukana pitkään ja joskus päivän kunto on määritellyt pitkälle miten pelit kulkevat. Kesällä huomasimme uutta innokkuutta ja oli useasti joukkueen pirtein yllättäjä. Osallistunut hyvällä prosentilla treeneihin ja aina peleissä innolla mukana! Omaa halutessaan kovan syötön ja potkun! Positiivinen asenne kehitys kesän aikana on osunut valmentajien silmään!

 

VUODEN TYÖMYYRÄ:                EMILIA KULMALA

Tämä tyttö on ollut yksi joukkueen runkopelaajia alusta asti. Treenimäärät on joukkueen kärkeä ja kesän aikana ei missannut yhtään peliä tai turnausta. Todella iso määrä tapahtumia kauden aikana ja on aina käytettävissä. Pelannut kauden aikana myös -09 joukkueen apuna. Tekee kovasti töitä, niin treeneissä kuin peleissä ja pelaa joukkueelle. Pystyy pelaamaan paikalla kuin paikalla, mutta yleensä on meidän keskikentän moottori, missä  tarkka pelisilmä pääsee oikeuksiinsa.

 

VUODEN TULOKAS:                    IIDA SUPPULA

Ollut noin vuoden mukana ja heti alusta asti oli selvää, että intoa riittää. Laji ei juurikaan ollut ennestään tuttu, mutta on omaksunut oppeja nopeasti. On kentällä aktiivinen, innokas ja peloton! Laittaa kroppaa likoon, joukkueen puolesta ja pelaa monella paikalla, mutta usein hänet löytää puolustuksesta tai viime aikoina myös maalivahtina. Kun treeni-into säilyy, niin tulevaisuus näyttää hyvältä!

 

 

 

 

 

-09-tytöt (E-tytöt 5 kpl): 

 

Tsemppari:                  Tiia Koskinen

Tämä pelaaja viihtyy keskikentällä. Hän on siellä missä pelikaveri kaipaa apua, sekä alhaalla että ylhäällä. Hän treenaa ahkerasti, taistelee aina täysillä ja luo joukkueeseen hyvää tunnelmaa humoristisilla kommenteillaan.

 

Kehittyjä:                    Oosa Kannisto

Tämän innokkaan treenaajan voi löytää myös vapaa-ajalla Menkalasta. Hurjasti kehittyneet pelitaidot ja nopeat jalat takaavat joukkueellemme varman puolustajan ja vaarallisen laiturin.

 

Pallotaituri:                Ella Ristiniemi

Tämä peluri omaa hyvä pelisilmän. Tarkat ja oivaltavat syötöt vapauttavat pelikaverit läpiajoihin. Hänellä pallo pysyy jalassa kovassakin vauhdissa ja ahtaammassakin tilassa.

 

Taistelija:                    Siiri Piitulainen

Sori vastustajat, tämä pelaaja harhauttaa sinut ja painelee ohi, syöttää maalille tai tykittää maalin itse. Hän on tunnollinen treenaaja, joka tekee aina parhaansa auttaakseen joukkuetta ja kehittyäkseen itse

 

Maalivahti-palkinto:  Alisa Koskinen

Tämä pelaaja on rohkea sekä kentällä että maalissa. Hän kehittyi maalivahtina kauden aikana ja vartioi maaliamme menestyksekkäästi tärkeissä peleissä

 

 

 

 

 

-08-tytöt (D-tytöt 5 kpl): 

Joukkue pelasi kolmea eri sarjaa – T13 nelonen sinivalkoiset ja T13 kakkonen siniset ja valkoiset. Siniset ja valkoiset oli jaettu kahteen tasavahvaan porukkaan ja näitä pelejä pelasikin 23 tyttö kauden aikana. Pelaajakehityksellisesti onnistuttiin siinä mitä lähdettiin hakemaan ja joukkuepelaaminen kehittyi silmissä joka osa-alueella. Pelaajille mieleenpainuvimpana pallon kierrättäminen painottomalle puolelle alakautta ja maalivahdin mukaan ottaminen kierrätykseen. Loppukaudesta siniset haastoivat myös paikalliset poikajoukkueet muutamaan otteeseen hienoin ottein, eikä kentältä kyllä tappion kanssa poistuttu. Koronan aiheuttamista hankaluuksista huolimatta joukkue onnistui kasvattamaan pelaajamääräänsä, kun kevään ja kesän aikana joukkueeseen liittyi uusia tyttöjä. Kaikesta huolimatta mukava kausi.

 

Kehittyjä – Vilma Koivula

Pelaaja, joka omalla aktiivisella panoksellaan on kehittynyt kauden aikana huimia harppauksia eikä ulkopuolinen uskoisikaan tytön liittyneen joukkueeseen viimeisimpien joukossa. Tunnollinen harjoittelija, joka kulkee aina hymy huulilla.

 

Luottopakki – Tiia Ålander

Pelaaja, joka on kuulunut joukkueen kalustoon jo usean vuoden ajan. Hiljainen ja tunnollinen puurtaja, joka vaatii itseltään paljon, mutta on aina valmis pelaamaan. Yllättänyt kauden aikana useamman vastustajan kovilla otteillaan. Ottaa rohkeasti vastaan hänelle tarjotut haasteet ja on kauden aikana kehittynyt selvästi pelillisessä pelaamisessa.

 

Työmyyrä – Veera Pöyhtäri

Myös tämä pelaaja kuuluu joukkueen kokeneempaan kaartiin, kun puhutaan harrastusvuosista. Tällä kaudella harjoitusaktiivisuus parani huomattavasti ja tämä onkin näkynyt positiivisissa otteissa kentällä. Monipuolinen pelaaja, jolle käy paikka kuin paikka kentällä ja nykyisin myös tolppien välissä.

 

Päämäärätietoinen työmyyrä– Iiris Paavola

Kokenutta kaartia tämäkin pelaaja, jolla tulevaisuus siintää kirkkaana mielessä. Aktiivinen ja tunnollinen harjoittelija, jonka omatoiminen harjoittelu on aivan eri atmosfääreissä kuin monella muulla. Kauden aikana kasvanut paljon pelaajana nimenomaan henkisellä puolella ja nauttiikin täysillä siitä mitä tekee.  

 

 

Duracell – Enni Huikuri

Joukkueessa hiukan tuoreempaa verta edustaa tämä pelaaja, jota voisi myös ikiliikkujaksi tituleerata. Valtavalla määrällä positiivista energiaa varustettu peluri, joka löysi kauden edetessä itselleen uuden pelipaikan puolustuksessa ja tämä olikin omiaan rauhoittamaan ylimääräistä hötkyilyä kentällä ja piilossa olleet vahvuudet hyppäsivät esiin. Sääksjärven lahja nokialaiselle tyttöpalloilulle.

 

 

-07-tytöt (D-tytöt 5 kpl):                       

 

Osallistujat:                Heta Kärkkäinen ja Peppi Kosonen

Paikalla satoi tai paistoi, oli treeni tai peli. Kiitettävä sitoutuminen joukkueen tapahtumiin, peleissä sekä maalissa että kentällä. Jakoivat useat pelit maalissa puoliksi, jaetaan nyt palkintokin. 

 

Tulokas:                       Vilma Haavisto

Hymyilevä tyttö Vammalasta, otti paikkansa joukkueesta kaikkien kaverina nopeasti, aina mukana hyvällä asenteella ja valmiina pelaamaan joukkueen eteen

 

Kauden kehittyjä:      Ronja Mäkelä

Ahkeran treenaamisen seurauksena huikeaa kehitystä, pääsi kokeilemaan Suomen kuurojen naisten futsal maajoukkueessa ja tulipa voitettua kuurojen SM-kultakin

 

Joukkuepelaaja:         Ella Tyrmi

Tasaisen varmaa tekemistä koko kauden ajan niin treeneissä kuin peleissä, paikalla kuin paikalla, omaa rautaisen kunnon ja lisämainintana loistavasti laadittu treenipäiväkirja

 

 

 

-06-tytöt (C-tytöt  5 kpl):                      

 

Kauden kehittyjä:                            Seela Pihlavirta

Pelaaja on määrätietoinen harjoituksissa kävijä. Halu omaksua harjoitteita, kuin myös kehittää niitä omalla ajalla. pelaaja uskaltaa myös pelitilanteissa yrittää opittuja asioita. 

 

Kauden työmyyrä:                           Anna-Lucia Liikanen

Pelaajalle tullut kauden aikana todella paljon peliaikaa ja vastuuta kentällä. On joukkueen ehdottomia tukipilareita, niin puolustus-, kuin hyökkäyspäässä. Omaksuu opittuja asioita ja pyrkii suorittamaan niitä pelitilanteissa. Pelaa aina suurella sydämellä ja kovalla taistelutahdolla.

 

Kauden taistelija:                             Lara Piippo

Kauden aikana osoittanut periksiantamattomuutta tilanteissa kuin tilanteissa. Taistelee aina loppuun asti niin harjoituksissa kuin pelitilanteissa. Pelaaja tukee myös muita joukkuelaisia parhaaseen suoritukseensa. Pelaa aina suurella sydämellä ja kovalla itseluottamuksella joukkueensa eteen.

 

Kauden luottopelaaja:                     Nea Lehtinen

Pelaaja on kauden aikana osoittanut määrätietoista harjoittelua. Peli tilanteet kulkevat kuin oppikirjassa, näyttää loistavaa esimerkkiä joukkueellensa niin puolustus-, kuin hyökkäys taidoissa. Pelaaja pelaa aina 110 prosenttisesti ja harjoittelee 120 prosenttisesti. On todellinen valmentajan silmäterä.

 

 

Kauden tulokas:                               Lumi Seikkula

Pelaaja tuli joukkueeseen vasta kauden puolessavälissä. Osoitti kuitenkin heti joukkueelle kuin myös valmennukselle olevansa valmis taistelemaan joukkueensa kuin myös omien taitojensa puolesta. Pelaaja on ahkera harjoituksissa kävijä. Harjoittelee kuin myös pelaa aina hymyssä suin.

 

 

 

-05-tytöt (C-tytöt 5 kpl):

                     

Työmyyrä – Erica Nikkilä

Tämä innokas pelaaja ahersi kuluneella kaudella 3 eri ikäluokassa ja 5 eri joukkueessa. Valittiin myös aluejoukkueeseen helmari lopputurnaukseen..

Taistelija – Janeli Lumiste

Pelaaja joka ei pienistä valita. Väsymätön puurtaja, joka antaa joka ottelussa kaikkensa. Valittiin myös helmari lopputurnaukseen

               

Yllättäjä – Pinja Syvänen

Kauden todellinen komeetta. Esimerkki siitä, mitä tunnollisella harjoittelulla voi saavuttaa. Nousi talven aikana haastejoukkueesta kilpajoukkueen tukipilariksi. Pelasi myös useita otteluita B ikäluokassa.

 

Nopea – Milja Puntalo

Tämän pelaajan vahvuudet ovat nopeus ja rohkea ylöspäin pelaaminen. 

Pelasi kesän aikana myös naisten sekä B pelejä ja oli mukana helmari-turnauksessa.

               

Lupaava pelaaja – Asta Koivisto

Erittäin nopea ja hyvän laukauksen omaava pelaaja. 

Ratkaisi rohkeilla nousuillaan monta ottelua. Todella lupaava pelaaja.

 

 

 

-03-04 tytöt (B-tytöt):

 

Kauden harjoittelija:                       Tuuli Löfgren

Osallistui hyvällä aktiivisuudella joukkueen harjoituksiin ja oli aina valmiina harjoittelemaan. Harjoitukset tehtiin aina täysillä säästelemättä itseään. Harjoitusten kautta omaksui useamman pelipaikan pelitavat kauden mittaan

 

Kehittynein kehittyjä:                     Ella Saranpää

Aktiivinen harjoittelija joka kauden aikana osallistui ahkerasti joukkueen toimintaa niin harjoituksissa kuin peleissäkin. Kauden mittaan tuli useita upeita maaleja vastustajan verkkoon. Taisteli tilanteet loppuu asti joukkueen eteen. Kehittyi kauden aikana pelaajana eri pelipaikoilla

 

Joukkuepelaaja:                               Helmi Artama

Positiivista osallistumista joukkueen tapahtumissa, joka korostui erityisesti pelitapahtumissa. Oli aina valmiina auttamaan joukkuetta ja teki aina parhaansa oli sitten kyse peleistä tai harjoituksista. Peleissä pelasi aina hyvällä omalla tasollaan

 

 

 

-Naisten 2-joukkue:

 

Maalinälkäisin:                                Greta Wedman

Pelaaja, joka osallistui aktiivisesti kauden aikana harjoituksiin ja peleihin. Osallistui usein peleissä olemaan oikeaan aikaan oikeassa ja paikassa ja viimeistelemään näin tukun maaleja.

 

Sisupussi:                                           Pinja Aaltonen                  

Loukkaantumisen jälkeen paluun jalkapallokentille tehnyt pelaaja, joka omalla liikkeellään pystyy auttamaan joukkueensa peliä. Alun takeltelun jälkeen löysi tutun peli-ilmeen kentällä ja auttoi myös nuorempia pelaten B-tyttöjen sarjaa.

 

Sisupussi:                                           Janina Rosenberg                                        

Erittäin aktiivinen harjoittelija, jolta ei vastoinkäymiset lopu. Sinnikkäästi kerta toisensa jälkeen jaksaa säntillisesti kuntouttaa itseään. Halu pelikentille ja pallon perään on valtava. Silloin, kun terveystilanne ei salli joukkueharjoittelua löytyy tämä pelaaja kuminauhojen kanssa kentän laidalta. Pelireissuja ei jätetä väliin, vaikka itse ei kentälle voikaan mennä. Vaikeuksista huolimatta pelaaja pääsi kesällä myös pelikentille ja osoitti heti näppäryytensä pallon kanssa. Nuoresta iästä huolimatta kyseessä on pelaaja, joka nauttii pelikavereidensa suurta arvostusta ja on ratkaisuissaan kylmähermoinen peluri. Joukkueharjoitusten lisäksi harjoittelee tilanteestaan huolimatta omalla ajalla pallon kanssa enemmän kuin joukkueen muut pelaajat yhteensä.

 

 

 

-naisten edustusjoukkue:

 

Ilme harjoituksissa oli hyvä ja osallistumisprosentti hyvällä tasolla. Töitä paiskittiin läpi kesän hyvällä ja rennolla asenteella. Pelillinen pelaaminen kehittyi jälleen eteenpäin ja tekemisestä välittyi ilo.

 

Tulokas:                                             Anna Orslahti

Joukkueessa ensimmäisen kautensa pelannut nopeakinttuinen taistelija, joka muutaman kerran yllätti myös vastustajan puolustuksen. Monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan useampaa pelipaikkaa.

 

Maalinälkäisin:                                Jonna Sulonen                  

Aina valmiina peleille. Pallotaitava juonittelija ja joukkueen erikoistilannespesialisti, joka viimeisteli useamman maalin suoraan kulmasta tai vapaapotkusta. Kasvoi kauden aikana näkyväksi pelaajaksi edustusjoukkueessa.

 

 

Puurtaja:                                           Elli Koivula

Jatkoi otteitaan siitä mihin edelliskausi jäi. Syttyy pelistä toiseen taistelemaan oman joukkueen puolesta ja piiskaa myös muita tekemään töitä. Yllättää vastustajan kerta toisensa jälkeen kilpajuoksutilanteissa. Asenne kohdallaan sekä treeneissä että peleissä.

               

 

 

-naisten harrastejoukkue (8v8-kilpa):

 

Harraste pelasi tänä kesänä ensimmäistä kautta 8v8 sarjassa. Joukkue taisteli hienosti useamman voiton ja tasurin, kovista vastuksista huolimatta. Harrasteella oli lisäksi joukkue naisten kuntopallo-sarjassa. Harrasteen ringissä on tällä hetkellä vajaa 40 naista! 

 

Luottopelaaja:                                  Saara Järvinen

Joukkueen tukipilari ja luottopelaaja. Pelasi varmoin ottein maalissa kaikki pelit ja huipputorjunnoillaan pelasti joukkueen monesta tukalasta paikasta.       

 

Maalinälkäisin:                                Janni Thulin                  

Raataa kentällä ja antaa aina kaikkensa joukkueen eteen. Kauden aikana viimeisteli yli puolet joukkueen maaleista. Pystyy pelaamaan lähes kaikilla pelipaikoilla, mutta useimmiten heiluttelee verkkoja kärjessä. 

 

Ikiliikkuja:                                       Annika Heikkilä  

Antaa aina 100% kaikkensa harjoituksissa ja peleissä. 

Vikkelä ja väsymätön taistelija, joka ei luovuta missään tilanteessa.

Vuoden tulokas (isolla kentällä) Erica Nikkilä
Vuoden lupaava pelaaja (pikkukentät) Iida Kallio