Kesätoiminta täydessä vauhdissa

13.6.2024

FC Nokian kesätoiminta liikuttaa lapsia ja aikuisia joukkuetoiminnan ulkopuolella. 

Toukokuun alkupuolella aloitti seuran suosittu pienempien tyttöjen pallokoulu, jossa liikutaan ja opetellaan ryhmässä toimimisen alkeita. 

Kesälomien alkaessa vihellettiin käyntiin myös kesän futisleirit tytöille ja näitä on kaksi kappaletta. Yhden leirin pituus on viikko. Jalkapallon lisäksi leirillä tehdään paljon muutakin, kuten syödään omat eväät, joka onkin päivän paras hetki, tanssitaan, kisaillaan, leikitään, nauretaan ja joskus mennään vesisotaakin. 

Kesäkuun alussa starttasi myös nuorten futiskerho. Täällä tarjotaan matalan kynnyksen toimintaa tytöille mutta myös pojille. Kerran viikossa kokoonutaan yhteen harjoittelemaan ja pelailemaan. 

Kesätarjontaan kuuluu myös naisten kuntofutis. Kerran viikossa liikutaan yhdessä mahtavan joukkuelajin parissa ja erittäin hyvässä seurassa. Tästä onkin tullu todella suosittu naisten keskuudessa. 

Lisäksi kaksi kertaa viikossa pyörii aamuharjoitusryhmä. 

Kaikki tämä kesätoiminta mahdollistetaan seuran kesätyöntekijöiden avulla. Seura saa kesälle kivoja toimintamuotoja ja nuoret saavat arvokasta oppia kesätyöstä.