Joukkueet

FC Nokian joukkueet

 

Naiset edustus -jalkapallo

Etsitkö uusia haasteita - kokeilemisen arvoinen juttu. Joukkue pelaa naisten kolmosta.  Joukkue on sekoitus kokemusta ja nuoruuden innokkuutta, ikähaitari on laaja. Harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä, yhteystiedot löytyvät joukkueen sivulta. Uusille on aina tilaa!  Asenne ratkaisee! Talvella harjoittelemme Pitkäniemen harjoitushallissa  ja kesällä nurmi ja tekonurmikentällä. Hyvällä hengellä, rennolla meiningillä, pilke silmäkulmassa, mutta töitä tehden !

Naiset kakkosjoukkue - jalkapallo / futsal

Edustusjoukkueen kanssa tiiviisti yhteistyössä toimiva porukka, joka kesällä pelaa naisten nelosta ja talvella futsalia kakkosessa. 

Naiset edustus - futsal

Joukkue pelaa Naisten futsal ykköstä. Haluatko haastaa itsesi hyvässä seurassa. Emme etsi valmiita pelaajia, asenteella on merkitystä. Haluatko haastaa itsesi  ja olla osa kehittyvää nälkäistä joukkuetta. Tule rohkeasti mukaan hulvattomaan menoon. Reippaasti yhteyttä !!! Meillä voit pelata futsalia, vaikka et olisi osa jalkapallojoukkuetta.

B-tytöt (02-04)

Tavoitteena kehittää seuran nuoria kohti edustusjoukkuetta ja tarjota tytöille mahdollisuutta kokeilla omia rajojaan haastavassa sarjassa. Jotta kaikilla saadaan omia tavoitteita vastaavaa pelitoimintaa pelaa osa B-tytöistä  kehitystasonsa mukaan naisten nelosta ja naisten kolmosta. Mukaan mahtuvat kaikki jalkapallosta kiinnostuneet vuosina 04-02 syntyneet tytöt. Talvisin pelataan futsalia. Harjoitukset 3-4 kertaa viikossa; talvella koulujen salit ja pitkäniemen harjoitushalli ja kesällä nurmi ja tekonurmikentät.

 

04 -tytöt

Tytöt harjoittelevat ja pelaavat pääsääntöisesti yhdessä B-tyttöjen kanssa muodostaen joukkueen rungon yhdessä 03-syntyneiden kanssa. 

05-tytöt

Keväällä 2011 perustettu joukkue, jossa on iso kasa innokkaita pelaajan alkuja. Ryhmä harjoittelee 3-4 kertaa viikossa jalkapallon taitoja. Toiminta on monipuolista liikuntaa, jossa ei unohdeta liikunnan riemua. Innokas porukka harjoittelee jo myös pelin saloja ja kesällä 2012 tehtiin ensimmäiset oikeat turnausreissut. Uusia tyttöjä mahtuu aina mukaan. Tyttöjä ryhmässä n. 25 kpl ja mukaan mahtuu myös kaikki uudet. 

06-tytöt

Keväällä 2012 perustettu joukkue. Kaikki ovat tervetulleita mukaan, myös taustajoukkoihin mahtuu innokkaita. Ryhmä harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ympäri vuoden. Joukkue pelaa T11-piiriliigaa sekä kahdella joukkueella T11 piiriykköstä, sekä käy turnauksissa. Tyttöjä ryhmässä n. 30 kpl ja mukaan mahtuu kaikki uudet

07-tytöt

Keväällä 2014 perustettu joukkue. Kaikki ovat tervetulleita mukaan, myös taustajoukkoihin mahtuu innokkaita. Ryhmä harjoittelee 3- 4 kertaa viikossa ympäri vuoden. Joukkue pelaa T11-piiriliigaa sekä yhdellä joukkueella T11 piiriykköstä. Tyttöjä ryhmässä n. 35 kpl ja mukaan mahtuu kaikki uudet.

08 - tytöt

Syksyllä 2014 perustettu joukkue. Kaikki ovat tervetulleita mukaan, myös taustajoukkoihin mahtuu innokkaita. Ryhmä harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ympäri vuoden. Joukkue pelaa piirinsarjoja useammalla joukkueella sekä talvella futsalia.  Tyttöjä ryhmässä n. 35 kpl ja mukaan mahtuu kaikki uudet.

09-tytöt

Keväällä 2016 perustettu joukkue. Kaikki ovat tervetulleita mukaan, myös taustajoukkoja etsitään. Tutustutaan jalkapallon saloihin leikkien kautta. Opetellaan ryhmässä olemista ja toimimista ja nautitaan liikunnan ilosta. Ryhmä harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ympäri vuoden.  Tyttöjä ryhmässä n. 20 kpl ja mukaan mahtuu kaikki uudet.

10-tytöt

Keväällä 2017 perustettu joukkue. Kaikki ovat tervetulleita mukaan. Tutustutaan jalkapallon saloihin erilaisten harjoitteiden kautta. Opetellaan ryhmässä olemista ja toimimista sekä nautitaan liikunnan ilosta. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa ympäri vuoden.  Tyttöjä ryhmässä n. 20-25 kpl ja mukaan mahtuu kaikki uudet. Rohkeasti mukaan kaikki jotka haluavat mukavan harrastuksen.

11-tytöt

Keväällä 2018 perustettu joukkue, joka kesän aikana harjoitteli kerran viikossa tutustuen jalkapallon saloihin. Toiminta ympärivuotista. Mukaan voit tulla koska vaan.

12-tytöt

Syksyllä 2018 perustettu joukkue. Toiminta ympärivuotista. Ilmoittaudu mukaan!

13-tytöt

Keväällä 2019 perustettu joukkue. Toiminta ympärivuotista. Ilmoittaudu mukaan!

 

Pallokoulu 14-15 syntyneet tytöt - syksyllä 2020 pallokoulussa puhaltavat uudet tuulet- seuraa ilmoittelua

Kokoontuu talvisin kerran viikossa yhteen liikkumaan iloisten leikkien parissa pallon kanssa ja ilman palloa. Sosiaalisten taitojen oppiminen ja liikkumisesta nauttiminen ovat pääasioita.  Todellista liikunnan riemua.  Tutustutaan sääntöleikkeihin. 

Naisten harrastetoiminta

Palloilevat kerran  kaksi ympäri vuoden vähemmän tosissaan ja enemmän nauraen. Mukaan mahtuvat kaikki liikkumista kaipaavat naispuoleiset ihmiset. Ikä -tai kokorajoja ei tunneta! Mukaan mahtuvat niin nuoret kuin vanhatkin! Aikaisempaa kokemusta et tarvitse mutta sitäkin saa olla!  Ikähaitari on todella laaja - tervetuloa kokeilemaan! Halukkaat osallistuivat myös kesällä höntsäsarjaan.

Nuorten harrastetoiminta n. 12 - 15-vuotiaat

Harrastetoiminta toteutetaan joukkueiden sisällä tarjoamalla kevyempää vaihtoehtoa harrastamiseen. Kun innokkaita löytyy riittävästi, niin oman porukan kokoaminen on mahdollista. Kynnys aloittaa jalkapallon harrastaminen nuoruusvuosinakin pidetään matalana, joten rohkeasti kokeilemaan mahtavaa joukkuelajia.

 

FC Nokian toiminta on aktiivista ja ympärivuotista.

Jokaiseen joukkueeseen/ ryhmään ovat AINA uudet pelurit ja pelurin alut tervetulleita. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä sinulle sopivin joukkue, huomioiden jokaisen lapsen/ nuoren sen hetkinen taso, motivaatio ja tavoitteet.  Mukana voi olla sekä kilpailullisella tai harrastemielellä.

 

Mukaan kaivataan aina myös aikuisia toimihenkilöiksi. Ole siis rohkeasti yhteydessä esim. johtokunnan jäseniin tai tule mukaan seuraamaan harjoituksia ja kysy rohkeasti lisää. Kehitetään näin yhdessä osaltamme lasten ja nuorten hyvinvointia eteenpäin.

 

 Yhteydenotot 040-7034341 Kimmo Sulonen /  seuran toiminnanohjaaja