FC Nokian joukkueet

 

Naiset edustus -jalkapallo

Etsitkö uusia haasteita - kokeilemisen arvoinen juttu. Joukkue pelaa naisten kolmosta.  Joukkue on sekoitus kokemusta ja nuoruuden innokkuutta, ikähaitari on laaja. Harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä, yhteystiedot löytyvät joukkueen sivulta. Uusille on aina tilaa!  Asenne ratkaisee!  Hyvällä hengellä, rennolla meiningillä, pilke silmäkulmassa, mutta lujasti töitä tehden ! Vaaditaan aikaisempaa kokemusta jalkapallosta. 

 

Naiset edustus - futsal

Joukkue pelaa tavoitteellisesti Naisten Futsal Liigaa. Haluatko haastaa itsesi hyvässä seurassa. Emme etsi valmiita pelaajia, asenteella on merkitystä. Haluatko haastaa itsesi  ja olla osa kehittyvää nälkäistä joukkuetta. Tule rohkeasti mukaan hulvattomaan menoon. Reippaasti yhteyttä !!! Meillä voit pelata futsalia, vaikka et olisi osa jalkapallojoukkuetta. Harjoittelemme futsalia myös kesäkaudella.

 

Naiset kakkosjoukkue / futsal

Edustusjoukkueen kanssa tiiviisti yhteistyössä toimiva porukka, joka pelaa futsalia  kakkosessa. 

 

Naiset 3 (harraste)

Porukka, joka palloilee kerran  kaksi ympäri vuoden vähemmän tosissaan ja enemmän nauraen. Mukaan mahtuvat kaikki liikkumista kaipaavat naispuoleiset ihmiset. Ikä -tai kokorajoja ei tunneta! Mukaan mahtuvat niin nuoret kuin vanhatkin! Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, mutta sitäkin saa olla!  Ikähaitari on todella laaja - tervetuloa kokeilemaan! Halukkaat osallistuvat myös kesällä erilaisiin sarjoihin 11v11 nelonen ja 8v8. 

 

T19 Futsal 

Joukkue pelaa T19 Liigaa tavoitteellisesti. Joukkueessa voi pelata futsalia vaikka jalkapalloa pelaisi toisessa seurassa tai ei ollenkaan.  Joukkue toimii tiiviissä yhteistyössä Naisten Liigajoukkueen kanssa. Aikaisempaa kokemusta futsalista ei tarvita mutta vahva jalkapallotausta on eduksi. 

 

B-tytöt 

Tavoitteena kehittää seuran nuoria kohti edustusjoukkuetta ja tarjota tytöille mahdollisuutta kokeilla omia rajojaan haastavissa sarjoissa. Pelaamme B-tyttöjen Ykköstä sekä kakkosta. Tarjoamme pelaajille omien tavoitteidensa mukaisia pelejä. Mukaan mahtuvat kaikki jalkapallosta kiinnostuneet vuosina B ikäiset tytöt. Talvisin pelataan futsalia. Harjoitukset 3-5 kertaa viikossa.

 

09-tytöt

Keväällä 2016 perustettu joukkue. Kaikki ovat tervetulleita mukaan, myös taustajoukot. Ryhmä harjoittelee 3-5 kertaa viikossa ympäri vuoden.  Joukkue osallistuu eri tasoisiin sarjoihin useammalla peliryhmällä ja käy aktiivisesti turnauksissa. Tarjonnassa tavoitteellisempaa kilpaurheilua ja kevyempää harrasteliikuntaa. Talvisin futsalia.

 

10-tytöt

Keväällä 2017 perustettu joukkue. Ryhmä harjoittelee n. 3-4 kertaa viikossa ympäri vuoden. Vuoden aikana osallistutaan useisiin eri  turnauksiin sekä pelataan eri tasoisia turnauksia. Tavoitteellisempaa kilpatoimintaa ja kevyempää harrasteliikuntaa. Talvisin futsalia. 

 

2011-tytöt

Keväällä 2018 perustettu joukkue. Joukkue harjoittelee n. 3-4 kertaa viikossa ympäri vuoden ja osallistuu eri sarjoihin erilaisilla peliryhmillä. Joukkue käy myös aktiivisesti turnauksissa.  Joukkue toimii yhdessä 2012 syntyneiden kanssa. Talvisin futsalia.

 

2012-tytöt

Syksyllä 2018 perustettu joukkue. Toiminta on ympärivuotista. Joukkue osallistuu sarjoihin useammalla peliryhmällä ja käy turnauksissa. Ilmoittaudu mukaan! Joukkue toimii yhdessä 2011 syntyneiden kanssa. Talvisin futsalia.

 

2013-tytöt

Keväällä 2019 perustettu joukkue. Toiminta on ympärivuotista. Joukkue osallistuu sarjatoimintaan. Ilmoittaudu mukaan! Myös taustajoukoissa on tilaa. Talvisin futsalia.

 

2014-tytöt

Kevättalvella 2021 perustettu joukkue, jonka toiminta on ympärivuotista! Myös taustajoukoissa on tilaa. Tule mukaan!

 

2015-tytöt

Keväällä 2022 perustettu joukkue, jonka toiminta on ympärivuotista. Aktviinen ja iloinen porukka osallistuu eri tasoisiin sarjoihin ja turnauksiin.  Ilmoittaudu mukaan! Myös taustajoukoissa on tilaa. Talvisin futsalia.

 

2016-tytöt

Keväällä 2023 perustettu joukkue, johon voit ilmoittautua mukaan uudet pelaajat lomakkeella. Toiminta on ympärivuotista, kuten kaikilla FC Nokian ikäkausijoukkueilla. Joukkue osallistuu eri tasoisiin turnauksiin ja sarjoihin.

 

2017-tytöt

Syksyllä 2023 perustettu porukka, joka toimii yhdessä 2016 ikäluokan kanssa. Osallistuu eri tasoisiin sarjoihin ja turnauksiin. Mukaan mahtuu tottakai uusia tyttöjä ja taustajoukkoja. Toiminta on ympärivuotista.

 

2018-tytöt

Toiminnan on tarkoitus alkaa syksyllä 2024 pallokoulun jatkumona. Toiminta on ympärivuotista.

 

Pallokoulu 17-19 syntyneet tytöt ! (talvipallokoulu 2023-24)

Pallokoulu kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja torstaisin yhteistyössä NoPS:n ja BC Nokian kanssa. Jokaiselle ikäluokalle oma ryhmänsä, joka kokoontuu kaksi kertaa viikossa. Harjoitellaan yhdessä olemista, tärkeitä liikkumisen perustaitoja ja nautitaan liikunnasta. Pallokoulussa tytöt ja pojat ovat sekaryhmissä. Pallokoulun hinta on 40,-/ kk. Lisätietoa pallokoulusta täältä.

 

Kesäpallokoulu 2018-2020 tytöt

Kokoonnutaan kerran viikossa liikkumaan ja opettelemaan yhdessäolemisen sääntöjä. Siinä samalla tulee pallo tutuksi ja tärkeät motoriset taidot vahvistuvat. Toimintaa kesäkuusta elokuun puolelle. Tarkemmat infot kesätoiminnan alta.

 

Nuorten harrastetoiminta 

Harrastetoiminta toteutetaan joukkueiden sisällä tarjoamalla kevyempää vaihtoehtoa harrastamiseen. Kun innokkaita löytyy riittävästi, niin oman porukan kokoaminen on mahdollista. Kynnys aloittaa jalkapallon harrastaminen nuoruusvuosinakin pidetään matalana, joten rohkeasti kokeilemaan mahtavaa joukkuelajia.

Kesällä toimii oma kerran viikossa kokoontuva futiskerho. Tästä lisätiedot kesätoiminnan alta.

 

FC Nokian toiminta on aktiivista ja ympärivuotista.

 

Jokaiseen joukkueeseen/ ryhmään ovat AINA uudet pelurit ja pelurin alut tervetulleita. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä sinulle sopivin joukkue, huomioiden jokaisen lapsen/ nuoren tai aikuisen sen hetkinen taso, motivaatio ja tavoitteet.  Mukana voi olla sekä kilpailullisella tai harrastemielellä.

 

Mukaan kaivataan aina myös aikuisia toimihenkilöiksi. Ole siis rohkeasti yhteydessä esim. johtokunnan jäseniin tai tule mukaan seuraamaan harjoituksia ja kysy rohkeasti lisää. Kehitetään näin yhdessä osaltamme lasten ja nuorten hyvinvointia eteenpäin.

 

Joukkueemme harjoittelevat kesällä Nokian loistavilla nurmikentillä sekä Menkalan, Harjuniityn ja Porkan tekonurmilla ja talvisin Menkalan lämmitettävällä tekonurmella ja koulujen saleissa. Harjoittelemme monipuolisesti ja siksi joukkueillamme on talvikaudella myös kerran viikossa oheisharjoitteluvuoro iän mukaan.

Jalkapallon ohella seurassamme on mahdollista pelata myös futsalia!

 

 Yhteydenotot 040-7034341 Kimmo Sulonen /  seuran toiminnanohjaaja