Joukkueet

FC Nokian joukkueet

 

Naiset edustus -jalkapallo

Etsitkö uusia haasteita - kokeilemisen arvoinen juttu. Joukkue pelaa naisten kolmosta.  Joukkue on sekoitus kokemusta ja nuoruuden innokkuutta, ikähaitari on laaja. Harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä, yhteystiedot löytyvät joukkueen sivulta. Uusille on aina tilaa!  Asenne ratkaisee!  Hyvällä hengellä, rennolla meiningillä, pilke silmäkulmassa, mutta lujasti töitä tehden !

Naiset edustus - futsal

Joukkue pelaa tavoitteellisesti Naisten Futsalliigaa. Haluatko haastaa itsesi hyvässä seurassa. Emme etsi valmiita pelaajia, asenteella on merkitystä. Haluatko haastaa itsesi  ja olla osa kehittyvää nälkäistä joukkuetta. Tule rohkeasti mukaan hulvattomaan menoon. Reippaasti yhteyttä !!! Meillä voit pelata futsalia, vaikka et olisi osa jalkapallojoukkuetta. Harjoittelemme futsalia myös kesäkaudella.

Naiset kakkosjoukkue - jalkapallo / futsal

Edustusjoukkueen kanssa tiiviisti yhteistyössä toimiva porukka, joka kesällä pelaa naisten nelosta ja talvella futsalia kakkosessa. 

B-tytöt (04-06)

Tavoitteena kehittää seuran nuoria kohti edustusjoukkuetta ja tarjota tytöille mahdollisuutta kokeilla omia rajojaan haastavissa sarjoissa. Kesäkaudella pelataan B-ikäisten alueellista sarjaa. Tarjoamme pelaajille omien tavoittedensa mukaisia pelejä. Tällöin haetaan pelejä  kehitystasonsa mukaan naisten nelosesta sekä naisten kolmosesta. Mukaan mahtuvat kaikki jalkapallosta kiinnostuneet vuosina 05-03 syntyneet tytöt. Talvisin pelataan futsalia. Harjoitukset 3-4 kertaa viikossa; talvella koulujen salit ja pitkäniemen harjoitushalli ja kesällä nurmi ja tekonurmikentät.

07-tytöt

Keväällä 2014 perustettu joukkue. Kaikki ovat tervetulleita mukaan, myös taustajoukkoihin mahtuu innokkaita. Ryhmä harjoittelee 3- 5 kertaa viikossa ympäri vuoden. Joukkue osallistuu pelattaviin sarjoihin eri peliryhmillä. 

08 - tytöt

Syksyllä 2014 perustettu joukkue. Kaikki ovat tervetulleita mukaan, myös taustajoukkoihin mahtuu innokkaita. Ryhmä harjoittelee 3-5 kertaa viikossa ympäri vuoden. Joukkue pelaa eri sarjoja useammalla joukkueella sekä talvella futsalia. Osallistuu aktiivisesti eri tasoisiin urnauksiin. Tyttöjä ryhmässä n. 35 kpl ja mukaan mahtuu. Tavoitteellista kilpaurheilua sekä kevyempää harrasteliikuntaa.

09-tytöt

Keväällä 2016 perustettu joukkue. Kaikki ovat tervetulleita mukaan, myös taustajoukot. Ryhmä harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ympäri vuoden. Tyttöjä ryhmässä n. 30 kpl ja mukaan mahtuu. Joukkue osallistuu eri tasoisiin sarjoihin useammalla peliryhmällä ja käy aktiivisesti turnauksissa. Tavoitteellisempaa kilpaurheilua ja kevyempää harrasteliikuntaa.

10-tytöt

Keväällä 2017 perustettu joukkue. Ryhmä harjoittelee n. 3 kertaa viikossa ympäri vuoden. Vuoden aikana osallistutaan useisiin eri  turnauksiin sekä pelataan eri tasoisia turnauksia. Tyttöjä ryhmässä n. 50 kpl ja mukaan mahtuu. Tavoitteellisempaa kilpatoimintaa ja kevyempää harrasteliikuntaa.

11-tytöt

Keväällä 2018 perustettu joukkue. Joukkue harjoittelee n. 3 kertaa viikossa ympäri vuoden ja osallistuu eri sarjoihin erilaisilla peliryhmillä. Joukkue käy myös aktiivisesti turnauksissa.  Joukkue toimii yhdessä 2012 syntyneiden kanssa.

12-tytöt

Syksyllä 2018 perustettu joukkue. Toiminta on ympärivuotista. Joukkue osallistuu sarjoihin useammalla peliryhmällä ja käy turnauksissa. Ilmoittaudu mukaan! Joukkue toimii yhdessä 2011 syntyneiden kanssa.

13-tytöt

Keväällä 2019 perustettu joukkue. Toiminta on ympärivuotista. Joukkue osallistuu sarjatoimintaan sekä pelaa ystävyysotteluita lähiseudun joukkueita vastaan. Ilmoittaudu mukaan! Myös taustajoukoissa on tilaa.

14-tytöt

Kevättalvella 2021 perustettu joukkue, jonka toiminta on ympärivuotista. Tutustutaan ja ihastutaan lajiin leikkien ja pelaillen. Ilmoittaudu mukaan! Myös taustajoukoissa on tilaa.

15-tytöt

Keväällä 2022 perustettu joukkue, jonka toiminta on ympärivuotista. Tutustutaan ja ihastutaan lajiin leikkien ja pelaillen. Ilmoittaudu mukaan! Myös taustajoukoissa on tilaa.

Pallokoulu 15-17 syntyneet tytöt ! (Syksyllä 2021 15-17 syntyneet) TALVIKAUSI

Pallokoulu kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja torstaisin yhteistyössä NoPS:n ja BC Nokian kanssa. Jokaiselle ikäluokalle oma ryhmänsä, joka kokoontuu kaksi kertaa viikossa. Harjoitellaan yhdessä olemista, tärkeitä liikkumisen perustaitoja ja nautitaan liikunnasta. Pallokoulussa tytöt ja pojat ovat sekaryhmissä. Pallokoulun hinta on 30,-/ kk. Lisätietoa pallokoulusta täältä.

Kesäpallokoulu 2016-2018 tytöt

Kokoonnutaan kerran viikossa liikkumaan ja opettelemaan yhdessäolemisen sääntöjä. Siinä samalla tulee pallo tutuksi ja tärkeät motoriset taidot vahvistuvat. Toimintaa kesäkuusta elokuun alkuun.

Naisten harrastetoiminta

Palloilevat kerran  kaksi ympäri vuoden vähemmän tosissaan ja enemmän nauraen. Mukaan mahtuvat kaikki liikkumista kaipaavat naispuoleiset ihmiset. Ikä -tai kokorajoja ei tunneta! Mukaan mahtuvat niin nuoret kuin vanhatkin! Aikaisempaa kokemusta et tarvitse mutta sitäkin saa olla!  Ikähaitari on todella laaja - tervetuloa kokeilemaan! Halukkaat osallistuvat myös kesällä erilaisiin sarjoihin.

Nuorten harrastetoiminta n. 12 - 15-vuotiaat

Harrastetoiminta toteutetaan joukkueiden sisällä tarjoamalla kevyempää vaihtoehtoa harrastamiseen. Kun innokkaita löytyy riittävästi, niin oman porukan kokoaminen on mahdollista. Kynnys aloittaa jalkapallon harrastaminen nuoruusvuosinakin pidetään matalana, joten rohkeasti kokeilemaan mahtavaa joukkuelajia.

 

FC Nokian toiminta on aktiivista ja ympärivuotista.

 

Jokaiseen joukkueeseen/ ryhmään ovat AINA uudet pelurit ja pelurin alut tervetulleita. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä sinulle sopivin joukkue, huomioiden jokaisen lapsen/ nuoren sen hetkinen taso, motivaatio ja tavoitteet.  Mukana voi olla sekä kilpailullisella tai harrastemielellä.

 

Mukaan kaivataan aina myös aikuisia toimihenkilöiksi. Ole siis rohkeasti yhteydessä esim. johtokunnan jäseniin tai tule mukaan seuraamaan harjoituksia ja kysy rohkeasti lisää. Kehitetään näin yhdessä osaltamme lasten ja nuorten hyvinvointia eteenpäin.

 

Joukkueemme harjoittelevat kesällä Nokian loistavilla nurmikentillä sekä Menkalan tekonurmella ja talvisin Pitkäniemen harjoitushallissa ja koulujen saleissa. 

 

 Yhteydenotot 040-7034341 Kimmo Sulonen /  seuran toiminnanohjaaja