Tapaturman tai vahingon sattuessa

 

Vahingon sattuessa tee vahinkoilmoitus – tässä tärkeää tietoa Pelipassivakuutetuille pelaajille

 

Ohjeet vahingon sattuessa Palloliiton Pelipassivakuutetuille pelaajille. Loukkaantumisen tapahduttua toimi alla olevien ohjeiden mukaisesti.

  1. Tee vahinkoilmoitus käyttämällä alla olevaa linkkiä. Vahinkoilmoituksen tehtyäsi saat sähköpostiviestillä vahinkonumeron. (huom! tarkista roskaposti)

    Tee vahinkoilmoitus tämän linkin kautta.

  2. Mene hoitoon viimeistään 2 viikon kuluessa vamman sattumisesta.

  3. Varaudu maksamaan vamman hoidosta ensimmäinen yksityislääkärinpalkkio itse.

  4. Lääkäriasemat voivat laskuttaa kontrollikäynnit ja tutkimukset suoraan meiltä, kun esität vahinkonumeron ja KELA-kortin. Leikkaukseen ja fysioterapiaan voimme myöntää maksusitoumuksen.

 

Vakuutus on pakollinen kaikilla lapsilla ja nuorilla riippumatta siitä, pelaako pelaaja nuorten tai aikuisten otteluita. Kolmosessa ja alempana pelaaville suositellaan tapaturmavakuutuksen ottamista, jolla pelaajille taataan loukkaantumistapauksissa asianmukainen hoito viivytyksettä. Jokainen voi ja saa luonnollisesti edelleen valita, mistä vakuutusturvansa ottaa. Junioreissa vakuutus siis edellytetään, aikuisille sitä suositellaan.


Vakuutustodistuksia pelaajan omasta vakuutuksesta ei enää toimiteta piiriin/liittoon, vaan pelaajan omasta vakuutuksesta ilmoitetaan etukäteen joukkueenjohtajalle täyttämällä linkistä saatava vakuutustodistus.Vahinkoasiat:

Ainoastaan Pelipaikan kautta hankittuihin vakuutuksiin liittyvät vahinkoasiat.

Sähköposti: adisasiakaspalvelu@adis.as

Puhelimitse: 0400 378 200
Avoinna arkisin klo 9-18
Lisäohjeita saat osoitteesta www.adis.fi

Vakuutuksiin liittyvät kysymykset:
Ainoastaan Pelipaikan kautta hankittuihin vakuutuksiin liittyvät vahinkoasiat.

Sähköposti: asiakaspalvelu@aon.fi