Kesätyö

KESÄ 2022

Kesätyöntekijä - leiriohjaaja/pallokouluohjaaja

FC Nokia tarjoaa jälleen muutamalle nuorelle kesätöitä. Työt ajoittuvat ajalle touko - elokuu. Työtehtäviin kuuluu mm. kesäkuussa leirien ohjaamista vko 23 ja 24, jolloin työaika on n. 9-15. Lisäksi työhön kuuluu mahdollisesti pallokoulun ja/tai muiden nuorempien joukkueiden ohjaamista iltaisin touko-elokuun aikana sekä mahdollisia muita seuratehtäviä. Kokonaisaika kesätyölle on 70-80 h (touko-elokuu), josta suurin osa toteutuu kesäleirien vetämisessä.

Etsimme iloista, rohkeaa, positiivisen asenteen omaavaa nuorta, joka uskaltaa tarttua toimeen eikä pelkää heittäytyä. Aikaisempi kokemus lasten ohjaamisesta voidaan katsoa eduksi, mutta ei ole edellytys valinnalle. Pääasia on halua oppia ja uskallus toimia. Erilaisten ja eri ikäisten ihmisten kanssa toimeen tuleminen on ehdoton edellytys.

Hakijalta vaaditaan 15 vuoden ikä.

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla fcnokia1@gmail.com 13.3.2022 mennessä.

Mainitse hakemuksessa nimesi, ikäsi (syntymäaika) ja yhteystietosi (sähköposti ja puhelinnumero). Kerro lyhyesti kuka olet, ja miksi juuri sinut pitäisi valita seuran kesätyöntekijäksi.

Kesätyöntekijä - pallokoulun vastuuohjaaja

Etsinnässä myös vastuuohjaaja kesän pallokouluun 10-12 kertaa, kerran viikossa. Edellytetään 18 vuoden ikää.

Lisätiedot Merja p. 0400 999 252