Kesätyö

KESÄ 2023


Kesätyöntekijä - ohjaajia ja apuohjaajia

FC Nokia tarjoaa jälleen kesätöitä. Työt ajoittuvat ajalle touko - elokuu. Työtehtäviin kuuluu mm. kesäkuussa leirien ohjaamista vko 23 ja 24, jolloin työaika on n. 9-15. Lisäksi työhön kuuluu  pallokoulun ja/tai muiden nuorempien joukkueiden ohjaamista iltaisin touko-elokuun aikana. Kokonaisaika kesätyölle on 70-80 h (touko-elokuu), josta suurin osa toteutuu kesäleirien vetämisessä.

Etsimme iloista, rohkeaa, positiivisen asenteen omaavia nuoria, joka uskaltaa tarttua toimeen eikä pelkää heittäytyä. Aikaisempi kokemus lasten ohjaamisesta voidaan katsoa eduksi, mutta ei ole edellytys valinnalle. Pääasia on halu oppia ja uskallus toimia. Erilaisten ja eri ikäisten ihmisten kanssa toimeen tuleminen on ehdoton edellytys.

Hakijalta vaaditaan 15 vuoden ikä (riittää, kun hakija täyttää vuoden 2023 aikana)

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla fcnokia1@gmail.com 10.3.2023mennessä.

Mainitse hakemuksessa nimesi, ikäsi (syntymäaika) ja yhteystietosi (sähköposti ja puhelinnumero). Kerro lyhyesti kuka olet, ja miksi juuri sinut pitäisi valita seuran kesätyöntekijäksi.

Kerro itsestäsi ja mahdollisuuksistasi työskennellä seurassamme. Kesätyöntekijä - pallokoulun vastuuohjaaja

Etsinnässä myös vastuuohjaaja kesän pallokouluun 10-12 kertaa, kerran viikossa. Edellytetään 18 vuoden ikää.

Muut työtehtävät

Pyrimme käynnistämään uutena toimintamuotona nuorten futiskerhon, jonka pilotoimme kesäkaudella. Riittävän osallistujamäärän löytyessä palkkaamme ohjaajan myös tähän. 

Lisäksi pyrimme käynnistämään kesän taito- ja kykykoulutoiminnan. Lisätiedot Merja p. 0400 999 252