09-tytöt

FC Nokia 09-tytöt –joukkue toivottaa sinut tervetulleeksi jalkapallon pariin!

FC Nokia 09-tytöt (T14) on keväällä 2016 perustettu vuonna 2009 syntyneille tytöille suunnattu jalkapallojoukkue, joka harjoittelee läpi vuoden 4-5 kertaa viikossa. Mukana on vajaat 40 innokasta jalkapalloilijan alkua. Joukkue pelaa Palloliiton sarjoja kesällä jalkapallossa ja talvella futsalissa sekä osallistuu ympäri vuoden turnauksiin ja pelaa harjoitusotteluita lähiseudun joukkueita vastaan. Peleihin osallistuminen on kuitenkin vapaaehtoista, mukaan voi tulla myös ihan vain harjoittelemaan.

Pelaamme eri tasoisilla peliryhmillä. Kilpajoukkue osallistuu Helmariliigaan ja vuonna 2022 sijoittui kansainvälisessä turnauksessa kolmen parhaan joukkoon. 

Kesällä harjoittelemme Menkalan tekonurmella sekä Keskuskentän nurmikentillä.

Talvisin treenaamme lämmityksen alleen saaneella Menkalan tekonurmella jalkapalloa, Harjuniityn monitoimisalissa fysiikkaa ja Emäkosken koulun salissa futsalia.

Ajantasaiset tiedot harjoituksista löydät MyClubista tai välilehdeltä "Tapahtumat".


Sekä kokeneet että aloittelevammat pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Voit tulla suoraan treeneihin kokeilemaan, ottaa yhteyttä fcnokia09@gmail.com tai ilmoittautua alla olevan linkin kautta


Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, niin ilmoittaudu tästä linkistä löytyvällä lomakkeella, niin saamme pelaajien tiedot kerralla samasta paikasta.